Karneval 2015

Karneval 2015

Tak, ako každý rok v čase fašiangov aj tento rok naše zariadenie zorganizovalo v Kultúrnom dome Necpaly karnevalovú zábavu. Tohto veselého a zábavného podujatia sa zúčastnili všetci prijímatelia sociálnej služby nášho zariadenia a ich rodinní príslušníci pokiaľ im to zdravotný stav dovoľoval.

Karneval otvorila naša pani riaditeľka  príhovorom a symbolickým zlatým kľúčikom. Nasledovala rozprávka o Červenej čiapočke, ktorú nám prišli zahrať bývalí absolventi umeleckej školy. Ale ani naše deti sa nenechali zahanbiť, pripravili si pásmo veselých ľudových  a detských pesničiek s pohybovou imitáciou a gitarovým doprovodom, ktoré nenechali nikoho v kľude a pripojila sa do spevu celá sála.

Nálada bola veselá, plno kriku, spevu a radosti, výborná  atmosféra na promenádu masiek. Na parkete sa nám striedali rôzne masky, ako mušketier, kovboj, kvetinka, stromček, kuchárka, šašo, drak, Popoluška, cigánky, španielske tanečnice, šejk so svojim háremom, vlk, Červená čiapočka... a mnoho iných krásnych masiek, bolo sa na čo pozerať. To nám už hrala do tanca hudba z produkcie firmy EMERY RECORDS, nálada bola stále veselá, tak sa tancovalo a veselilo. Všetkému raz príde koniec a aj náš karnevalový zvonček odzvonil koniec. S úsmevmi na tvárach  sme sa rozišli do svojich domovov, ale dobrý pocit si všetci uchováme v našich srdiečkach až do ďalšieho roku.

Vďaka patrí Občianskemu združeniu Domino, ktoré prispelo finančne na zabezpečenie sály a občerstvenie, Prievidzkým pekárňam za pagáčiky, pani Kučerovej za výborné kysnuté koláčiky,  a samozrejme celému personálu, ktorý sa staral o plynulý a veselý priebeh karnevalu.

 

Fotoalbum

Kalendár podujatí

 
Predchádzajúci mesiac Máj 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31